06-33161417

info@dynamiek-oefentherapie.nl

Inloopspreekuur Motoriek

OurBlog

8 maart 2017

Inloopspreekuur Motoriek |

Inloopspreekuur Motoriek

Elke eerste woensdag van de maand houdt Margreet Spiering van Dynamiek Oefentherapie van 14:00-15:00 uur een inloopspreekuur Motoriek. Tijdens dit uur kunnen ouders/verzorgers vragen stellen aan Margreet over het bewegen van zijn/haar kind. De vragen kunnen betrekking hebben op zowel de grove als de fijne motoriek. Mogelijke vragen kunnen zijn;

  • Hoe komt het dat mijn kind zo vaak valt?
  • Waarom wil het zwemmen/fietsen niet lukken?
  • Waarom kan mijn kind moeilijk stil zitten?
  • Hoe komt het dat mijn kind zich vaak stoot?
  • Waarom lukt het mijn kind niet om de juiste pengreep te gebruiken?
  • Waarom schrijft mijn kind onleesbaar?
  • Waarom beweegt mijn kind zich houterig?
  • Hoe komt het dat mijn kind geen plezier heeft in bewegen?

Het inloopspreekuur vindt plaats in de praktijk van Dynamiek Oefentherapie van 14:00-15:00 uur. Adres; Zorgplein de Enk, Stationsplein 18e te Nunspeet. Wanneer de tijd niet uitkomt kan er vrijblijvend een afspraak worden gemaakt. Tel. 0341-256132.

Inloopspreekuur Motoriek

┬ę Creative Builders 2016