06-33161417

info@dynamiek-oefentherapie.nl

Dag van de Houding

OurBlog

23 juni 2017

Dag van de Houding |

Last van een ‘tablet-nek’, ‘WhatsApp-duim’ of ‘iPad-schouder’?

Op zaterdag 1 juli is het de ‘Dag van de Houding’. Een dag om even stil te staan bij de vraag; Hoe beweeg ik? In de daaropvolgende week van 3 tot en met 7 juli nodigen wij u uit om bij Dynamiek Oefentherapie uw lichamelijke houding gratis te laten onderzoeken. Ook krijgt u van ons advies over eventuele klachten.

Heeft u al eens gehoord over de ‘tablet-nek’, ‘WhatsApp-duim’ of ‘iPad-schouder’? Dit zijn termen die worden gebruikt bij klachten die zijn ontstaan door gebruik van smartphone of tablet. Bij ons in de praktijk zien wij steeds vaker mensen met dit soort klachten. U kunt hierbij denken aan nek-, rug- of hoofdpijn. Maakt u zich ook zorgen over uw houding of over de houding van uw zoon of dochter? Maak dan vrijblijvend een afspraak waarbij er samen met één van onze oefentherapeuten wordt gekeken naar uw houding en advies wordt gegeven over uw situatie.

Voor meer informatie en het maken van een afspraak, kunt u contact opnemen met Margreet Spiering, Petra Stoel of Ilse van Anrooij via www.dynamiek-oefentherapie.nl, tel. 0341-256132 of per e-mail info@dynamiek-oefentherapie.nl.

Houdingscheck

© Creative Builders 2016