06-33161417

info@dynamiek-oefentherapie.nl

Houdingstherapie

Houdingstherapie

Houdingstherapie is één van de specialiteiten van Dynamiek Oefentherapie, praktijk voor oefentherapie Cesar/Mensendieck gevestigd in Nunspeet en een onderdeel van de oefentherapie. 

Ook wanneer u geen klachten heeft kan het zinvol zijn om naar de oefentherapeut te gaan. Bent u niet tevreden over uw eigen houding? Als specialist op gebied van houding geef ik u graag houdingstherapie en help ik u om een correcte en mooie houding aan te nemen.

Houdingstherapie heeft veel effect op uw totale verschijning en uw uitstraling op anderen. Daarnaast zult u merken dat u een stuk prettiger in uw vel zit, dit komt uw zelfvertrouwen ten goede!

Een goede houding voorkomt allerlei klachten, zoals pijn in de arm, nek of rug. Deze klachten zijn vaak het gevolg van een verkeerde zit-, stand- of werkhouding.

Houdingstherapie is erop gericht om zelf te leren de houding te corrigeren. De intentie is om eigen inzicht te ontwikkelen in hoe uw lichaam functioneert. En om zo deze houding zelf te kunnen corrigeren.

Meer weten

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze oefentherapeuten Margreet Spiering en Petra Stoel. Zij zijn te bereiken op telefoonnummer 0341-256132 of per e-mail: info@dynamiek-oefentherapie.nl

© Creative Builders 2016