06-33161417

info@dynamiek-oefentherapie.nl

Therapiezwemmen

Therapiezwemmen

Therapiezwemmen is bewegen en oefenen in extra warm water (320). Door het warmere water is het voor spieren en gewrichten prettiger bewegen en ervaart u minder problemen bij het in beweging zijn. En in het water is de druk op gewrichten minder als op de kant en kunt u makkelijker in beweging zijn en blijven.

Voor wie

Therapiezwemmen is bedoelt voor iedereen die graag wil blijven bewegen, ook als de spieren en gewrichten niet (meer) zo lekker meedoen. U kunt deelnemen als u bijvoorbeeld reuma, artrose, fibromyalgie, ziekte van Bechterew heeft. Maar ook bij neurologische problemen of als revalidatie na een knie- of heupoperatie.

Waar en wanneer?

Therapiezwemmen wordt gegeven  in zwembad de Brake – Oosteinderweg 19 te Nunspeet – op de dinsdagmiddag tussen 16.00 en 18.00 uur. De lessen onder begeleiding van oefentherapeut Petra Stoel duren een half uur en daarna kunt u nog een half uur vrij zwemmen of gebruik maken van bubbelbad en/of stoomcabine.

Meer weten

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze oefentherapeut Petra Stoel. Zij is te bereiken op telefoonnummer 0341-256132 of per e-mail: petra@dynamiek-oefentherapie.nl.

© Creative Builders 2016